Er e cigaretter bedre end cigaretter?

0

E cigaretter et sundere alternativ

Er e cigaretter bedre end Cigaretter. E cigaretter er og har været under en rivende udvikling og e cigaretter er uden tvivl blevet meget bedre bare på de seneste år.

Mange har haft problemer med at kvitte smøgerne og hidtil har der ikke været det store udvalg i rygestop metoder. Men nu er der e cigaretter og de er kommet for at blive. I starten når man har udskiftet de alm cigaretter med en e cigaret, vil man få lidt de samme symptomer som hvis man bare lagde cigaretterne på hylden.

Altså man vil inden for kort tid opdage at man pludselig kan smage og dufte bedre end man har kunne i lang tid. E cigaretter bruger en væske (også kaldt ejuice) og denne væske består af ganske få ting, der i blandt pg, vg aroma og nikotin. Se i øvrigt denne artikel om nikotin.

En alm cigaret indeholder over 4000 skadelige kemikalier og i en e cigaret findes der 1, det ene skadelige stof er nikotinen, som er afhængigheds skabende.

Alm cigaretter indeholder underlige ting som lakrids og chokolade bare for at gøre brugeren mere afhængig. I en e cigaret er der kun nikotinen man kan blive afhængig af, men til gengæld kan man bedre styre hvor meget nikotin man bruger i sin ejuice.

Der er faktisk lavet en meget omfattende undersøgelse i England der beviser af e cigaretter og damp er 95% sundere end alm cigaretter. Her er et link til artiklen: A report commissioned by Public Health

E cigaretter er meget bedre end alm cigaretter, det tror jeg også at enhver bruger af e cigaretter vil kunne skrive under på. Alene efter man i et par måneder har skiftet de alm cigaretter ud med den sundere e cigaret, kan man mærke en klar forskel i ens hverdag. Helbredet er uden tvivl det der har den største effekt af e cigaretter, det starter med smags og lugtesansen.

Efter man har brugt e cigaretter i et par måneder vil man også opdage at man faktisk sover meget bedre om natten. De fleste rygere vil kunne nikke genkendende til det med at stå op flere gange om natten for at ryge en cigaret. Det gør man bare ikke når man bruger e cigaretter.

Det næste man opdager ved brugen af e cigaretter er ens kondi der gradvist bliver forbedret.

Hvis man er en af dem der oven i købet er plaget af astma, så vil man opdage at man pludselig ikke har brug for helt så meget medicin som man plejede at bruge.

Så uden tvivl, e cigaretter er langt sundere end alm cigaretter – køb din e cigaret allerede i dag

Share.

About Author