Er e juice farlig med nikotin?

0

Er e juice med nikotin farligt?

Nikotinen i din e juice kan variere i styrke. Du kan få fra ingenting og op til 20 mg. I dag er det lovligt at sælge det indeholdt i din e- juice, hvilket også giver et fingerpeg om at det ikke farligt i brug i din e-cigaret.

Der er lavet mange undersøgelser med nikotin og e juice. Det er nu forskningsmæssigt konstateret, at når du damper e juice med variabelt nikotinindhold, er det minimum 95% mindre skadeligt end at ryge almindelige cigaretter.

Vores lunger er dog ikke skabt til at inhalere andet end luft. Du påvirker derfor selvfølgelig din krop unødigt ved at inhalere damp. Det er dog vigtigt at sige at det stadig er meget mindre farligt og skadeligt end at sætte ild til en cigaret.

Nikotinen kan sidestilles med koffeinen i kaffe og cola. Det er en stimulans som tilfredsstiller det behov du har, når du tidligere har røget cigaretter og har fået en afhængighed af nikotinen. Nøjagtig ligesom du kan få/får en afhængighed af koffein. Det farlige ved cigaretter er IKKE nikotinen. Det er tjæren og alle de tusindvis af tilsætningsstoffer i cigaretten samt afbrændingen af tobakken der er farlig.

Se her hvad DADAFO (Dansk Edamper Forening) mener om emnet:
http://dadafo.dk/er-nikotin-e-vaesker-virkelig-sa-farligt/

Er det farligt at drikke e-juice?

Selvfølgelig skal man ikke hverken drikke eller anvende flydende nikotin på andre måder end ved fordampning i din e cigaret via e juicen. Nikotin bliver betegnet som værende – og er – farlig i ren form. I din e-juice er nikotinkoncentrationen meget reduceret, hvilket gør din indtagelse både afstemt og kontrolleret.
Kik evt. på E-juice nikotin styrker der dækker dit behov for mere information om e-væske styrker.

Det vigtigste at huske er

  • At nikotinen er en aktiv stimulans på niveau med koffein
  • At det gør det muligt at skifte almindelige cigaretter ud med damp, og stadig få dækket sit behov for stimulans
  • At e juice med variabel nikotinindhold er minimum 95% mindre skadeligt og farlig end almindelige cigaretter

Dør du af at bruge e-juice med nikotin?
Svaret er nej, men det er stadig essentielt at udvise en vis form for agtpågivenhed når du håndterer nikotinholdig e-juice.

Share.

About Author