Hvad er der i e juice

0

De 3 e juice elementer

E-Juice er helt i sin enkelthed bestående af 3 elementer (groft skåret ud)
Disse elementer er oftest som følger:
VG (Vegetabilsk Glycerin)
PG ( Propylen Glycol)
Aroma/smagstof

Ofte er der også et 4 element i E-Juice, som naturligvis er nikotin.
herunder følger en kort forklaring på hvad de forskellige elementer har af “mission”.
VG og PG er hele grund elementet i vores E-Juice, og reelt set behøves der ikke andet end f.eks ren VG for at få vores e-cigaret til at udlede damp når vi trykker på knappen.
Både VG og PG er smagsløse, og derfor tilføjes det stort set altid en given mængde aroma i E-Juicen så det smager af noget.
Der er naturligvis en årsag til at både VG og PG bliver brugt.

VG og PG i e-juice

Årsagen til at der bruges VG skyldes at VG så absolut er den mestdamp producerende substans i E-Juice verdenen, men til gengæld løfter VG i sig selv ikke smagen særligt godt.

Netop derfor tilføjes en given mængde PG som en slags smagsforstærker, da den er rigtig god til at løfte smagen i vores E-Juice.
som oftest ville en VG/PG juice bestå af 50% VG, og 50% PG for at opnå en blanding af det bedste de hver især har at byde på.
men lige så ofte ses andre blandings forhold, som f.eks 70/30, hvis der ønskes andre egenskaber end dét en 50/50 blanding vil give.

Men en ren blanding af 50% PG og 50% VG, ville naturligvis ikke smage af ret meget da de begge er smagsløse, så derfor tilføjes der stort set altid aroma til blandingen.
Af E-Juice smagsvarianter kan bl.a nævnes Æble , jordbær, tobak, menthol, spearmint, bærmix, tropiske frugter og Tobaks E-juice.
Til slut bruges der ofte og nikotin som er en vigtig faktor for mange for at få tilfredsstille nikotin behocet, sådan at man kan opnå målet at få en person til at ryge mindre eller at få til helt at stoppe med at ryge.

Se dine Rygeudgifter her sammenlignet med at dampe.

Nikotin e-juice

E-Juice fås derfor også i forskellige nikotin styrker for på den måde at skræddersy et individuelt behov for nikotin.
Netop dét, er med til at gøre E-cigaretter og E-Juice et så effektivt alternativ til almindelig rygning af cigaretter, da både følelsen af at suge noget ind og puste noget ud, samt nikotin behov bliver dækket yderst effektivt i en E-cigaret.
E Juicen smager generelt væsentligt bedre en almindelige cigaretter, netop da man har muligheden for at vælge den smag man helst vil.

Share.

About Author